luni, 15 noiembrie 2010

... reţeta perfectă

... ai nevoie de un recipient destul de mare ... de exemplu, inima ta

... se ia o rază de lumină rătăcită printre frunze
© Cristian Ion
... în funcţie de câte porţii vrei să faci, întotdeauna să ai rezervă câteva frunze rătăcite pe o bancă
© Cristian Ion
... adaugă puţină umbră ... acum sunt binevenite şi condimentele: praf de stele, nori pufoşi, ceva culori
© Cristian Ion
... nu uita să amesteci încontinuu ... şi dacă ai uitat proporţiile, cere ajutorul albinuţelor, ele stiu întotdeauna ce să facă
© Cristian Ion
... se lasă puţin la dospit ... şi ...
... se serveşte rece
... se serveşte caldă
... se serveşte la orice oră
... se serveşte la orice vârstă

9 comentarii:

se-cret spunea...

Foarte interesantă rețeta și foarte plăcut ilustrată.Grozavă idee.Felicitări.

Lavinia spunea...

Frumoase fotografii, frumoase vobe, parca iti da un pic de optimism

catalin fudulu spunea...

...ce mică şi amorţită pare albina...

Tzzumbi spunea...

ce mult bine a facut saraca raza :)

Cristian Ion spunea...

@se-cret: multumesc
@Lavinia: optimism de toamna
@catalin: nu m-am apropiat prea mult sa nu o sperii
@Tzzumbi: e ingredientul principal

Mihai spunea...

Misto cadrele, frumos prinsa toamna :D

Gabriela Pana spunea...

frumos spus,excelent ilustrat...

Cristian Ion spunea...

@Mihai: cred ca ea ne-a prins pe noi ...
@Gabriela: doar niste idei ...

mignona spunea...

dar toamna asta ţi-a oferit toate ingredientele pentru a realiza o reţetă de succes!

Trimiteți un comentariu