marți, 16 noiembrie 2010

... Oraşul sub oraşDragi bucureşteni şi pasionaţi de fotografie,

Asociaţia Bucureştiul meu drag şi Metrorex organizează Oraşul sub oraş.

Vineri, 19 noiembrie expoziţia Oraşul sub oraş continuă seria evenimentelor specifice Asociaţiei, prin celebrarea zilei Metrorex, împlinirea a 31 de ani de la punerea în circulaţie a tronsonului Semănătoarea-Timpuri Noi.

Ne vom întâlni la staţia de metrou Unirii 1, ora 18:00, unde Asociaţia Bucureştiul meu drag aduce din nou fotografia alături de călători. Purtate de către membrii Asociaţiei, fotografiile surprind ipostaze diferite ale Bucureştiului cotidian. Oraşul sub oraş vine să completeze seria expoziţiilor organizate în colaborare cu Metrorex, printre care amintim: Livada de fotografii, Cele două lacuri, Iconostase din biserici ortodoxe bucureştene.

Prin expoziţia Oraşul sub oraş dorim să arătăm că realul Bucureştiului poate căpăta noi forme artistice surprinse de fotografii ce îndrăgesc acest oraş. Expoziţia se adresează călătorilor care vor dori să poarte cu ei imaginea unui Bucureşti agreat, viu, care prinde viaţă chiar şi într-un spaţiu închis, precum staţiile de metroului.

Traseul Oraşul sub oraş:
- Piata Unirii 1
- Piata Unirii 2
- Universitate
- Piata Victoriei

Toţi cei care doresc să participe trebuie să ia în considerare următoarele aspecte:

Fotografia adusă trebuie să aibă formatul de 30x40 (veţi primi pentru aceasta un suport rigid şi un lanyard de la Nikon, pentru a o transporta).

Tematica fotografiei trebuie să fie legată de Bucureşti, cromatica este la alegere. Cei care aveţi fotografii de la alte excursii organizate la metrou sunt rugaţi să le aducă.

Participanţii vor da un email cu titlul "Metrou" pe adresa elena.pelmus@orasul.ro până pe 15 noiembrie. Fotografia trebuie să fie în format JPG, latura mare 800 pixeli, iar numele fisierului fotografiei sa fie de forma nume fotograf-nume fotografie pentru a fi puse pe site, www.orasul.ro
Fotografii dimensiunea 30x40 cm puteti tipari în orice minilab ca de exemplu: Metrou Piaţa Victoriei, pe Cheiul Dâmboviţei-Lucky Print sau la Magazinul Titan. O fotografie format 30x40 costa pana la 10 lei.

Oraşul sub oraş reprezintă o poveste şi nu doar o poveste a Bucureştiului ci un istoric al Asociaţiei Bucureştiul meu drag. Din această istorie, faci şi tu parte! Tocmai de aceea toţi cei care au înţeles şi preţuit activităţile de până în prezent al Asociaţiei sunt bineveniţi a se înscrie la expoziţie.

Vă reamintim că majoritatea proiectelor Asociaţiei au fost realizate atât cu sprijinul Metrorex cât şi al partenerilor noştrii media: Radio România Internaţional şi Radio România Cultural. Asociaţia foloseşte la prelucrarea fotografiilor şi a materialelor grafice, suita Adobe Master Collection, http://myadobe.ro/.


Pentru informaţii suplimentare:
Andrei Bîrsan, Preşedinte
0743 076 255
andrei.birsan@orasul.ro

Elena Pelmuş, Comunicator
0727 857 201
elena.pelmus@orasul.ro

Un comentariu:

Daliana Pacuraru spunea...

Mereu aflu prea tarziu despre ce se intampla la "orasul.ro"
Imi pare rau ca ratez iar!
Succes tuturor!
Salutari!

Trimiteți un comentariu