joi, 28 mai 2009

... de ce fotografie?


Dragă cititorule ... bine ai venit.
Am ales fotografia, deoarece eu cred că mă reprezintă cel mai bine. E fantastic să poţi surprinde în imagini oameni, locuri, obiceiuri ... şi din cînd în cînd să te poţi întoarce, chiar şi 'virtual' şi să-ţi aminteşti de clipele frumoase pe care le-ai trăit. Totul a început destul de curând, după ce într-o excursie în Praga, mi-am dat seama că pot mai mult şi mai bine, dar aveam nevoie şi de un echipament ceva mai performant, point-and-shot-ul meu de atunci neavând prea multe facilităţi. Aşa că după mai multe căutări m-am decis să-mi achiziţionez un FujiFilm FinePix S6500fd, atunci fiind cea mai bună alegere pentru un novice. Aşadar, majoritatea fotografiilor (deocamdată) de pe acest blog sunt cu acest aparat. Recunosc că sunt încă un amator in ceea ce priveşte fotografia ... dar încerc să învăţ in fiecare zi câte ceva nou şi am depăşit momentele când foloseam aparatul numai pe modul auto. Imi place sa fotografiez peisaje, clădiri şi flori (in special in modul macro).Sper să-ţi placă ce o sa vezi aici şi orice sfat este bine venit.

6 comentarii:

dyanna spunea...

O fotografie este un secret despre un secret. Cu cât îţi spune mai mult, cu atât înţelegi mai puţin.

Eduard Ciobota spunea...

Frumos. Imi plac. Spor la treaba si idei...lumina buna. ;)

Anonim spunea...

Sunt foarte frumoase ...

Poli spunea...

...Si nu ai ambitii mai mari..flori, peisaje? Acolo nu se mai poate aduce mare lucru.Ce inseamna sa ai un blog pe fotografie pentru ca te reprezina cel mai bine, daca nu spune mare lucru?Sau pierd eu ideea?

Spor in tot si toate, oricum.

Cristian Ion spunea...

Poli ... ambitii sunt, incerc sa invat in fiecare zi ... si criticile sunt foarte bine venite ... multumesc si te mai astept pe aici

Cristina spunea...

"Nobody takes a picture of something they want to forget..." Congratulations!

Trimiteți un comentariu